KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       

Bolia - Raikas tuulahdus Tanskasta

Bolia - Raikas tuulahdus Tanskasta

Kaipaatko kotiisi ripauksen tanskalaisen muotoilun taikaa? Astu mukaan skandinaavisen sisustuksen lumoavaan maailmaan Bolian matkassa! Tämä tanskalainen huonekalu- ja sisustusalan yritys on onnistunut valloittamaan sydämet ympäri maailmaa modernilla ja minimalistisella otteellaan.

Kuva: Klassinen Clara nojatuoli on erittäin mukava istua (Bolia.com)

 

Bolia on vuonna 2000 perustettu tanskalainen huonekaluketju, jonka valikoimasta löytyy kaikkea kokonaisvaltaiseen sisustamiseen. Valikoimasta ei löydy pelkästään huonekaluja vaan myös valaisimia, mattoja, tekstiilejä, piensisustustuotteita, keittiö- ja kylpyhuonetarvikkeita sekä kaikkea tarvittavaa ulkotilojen sisustamiseen. Seesteinen, maanläheinen väriskaala sekä laadukkaat valmistusmateriaalit yhdistävät kaikkia heidän tuotteitaan. Luonto onkin toiminut yhtenä heidän suurimpana inspiraation lähteenä. Verkkosivuillaan Bolia kertoo aiheesta seuraavanlaisesti: "Mallistomme on saanut inspiraationsa elävästä pohjoismaisesta luonnosta, joka ympäröi meitä vuodenaikojen vaihteluilla, rauhoittavilla maanläheisillä sävyillä, hienostuneilla yksityiskohdilla ja luonnonmateriaaleilla."

Kuva: Elton sohva, Berlin sohvapöytä (Bolia.com)

 

Kuva: Ihastuttavan ajankohtainen ja mukava Cosima-moduulisohva sopii moderniin ja transitional sisustustyyleihin erinomaisesti (Bolia.com)

 

Kestävä kehitys on Bolialle tärkeä punainen lanka ja lähtökohta jokaisen uuden suunnittelun kehittämiselle. Yritys panostaa ajattomaan muotoiluun, älykkäisiin ja kestäviin ratkaisuihin sekä laatuun. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että Bolian tuotteilla on jopa 10 vuoden takuu! Tulevaisuudessa Bolia tähtääkin edelleen pienempään hiilijalanjälkeen ja vihreämpiin valintoihin.

Kuva: Saga nojatuoli (Bolia.com)

 

Bolian visuaalisesti upeat ja esteettisesti kauniit kotisivut hivelevät silmiä ja saavat unohtamaan ajatajun. Heidän kotisivujaan selatessa ei voi jäädä huomaamatta, kuinka jokaisessa kuvassa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Vaikka valikoimasta onkin lähes mahdotonta valita suosikkituotetta, puhuttelee meitä erityisesti esimerkiksi siro Swing tuoli, ihastuttava Clara nojatuoli sekä upea Cosima sohva.

Kuva: Swing tuoli (Bolia.com)
Bolia on juuri sitä mitä sisustusmarkkinat tarvitsevat: raikas, innovatiivinen ja ajan hermolla. On ollut ilo saada tämä tanskalainen osaaminen osaksi valikoimaamme! Tervetuloa tutustumaan Bolian tuotteisiin liikkeeseemme! 
Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät  

Liity postituslistallemme

Rekisteröi sähköpostiosoitteesi postituslistallemme, niin saat ensimmäisenä joukossa tiedon uusista tuotteista ja tarjouksista! Saat 15% nyt etukoodin seuraavasta normaalihintaisesta ostoksestasi, kun tilaat uutiskirjeemme toukokuun aikana!