KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       
Sohvapöydät eri sisustustyyleihin
Sisustuksen maailmassa sohvapöydät eivät ole vain käytännöllisiä huonekaluja, vaan ne myös heijastavat kodin persoonallisuutta ja tyyliä. Tässä blogipostauksessa käymme läpi erilaisia sisustustyylejä ja niille ominaisia sohvapöytiä, aina modernista ja minimalistisesta tyylistä skandinaaviseen ja transitional tyyliin.
Opas maton valintaan
Maton valinta on keskeinen osa kodin sisustusta, joka vaikuttaa mukavuuteen, lämpöön ja huoneen harmoniaan. Valinnassa tulee huomioida muun muassa materiaalin ulkonäkö, tuntu, kestävyys ja hoito. Eri materiaalivaihtoehtojen tunteminen on tärkeää oikean maton löytämiseksi, oli kyseessä sitten olohuoneen matto tai kulutusta kestämään luotu eteisen matto.Tässä postauksessa tutustumme erilaisiin materiaalivaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin.
Vierashuoneen sisustus – Luo kutsuva ja monikäyttöinen tila
Vierashuoneen sisustaminen on yksi niistä kodin sisustushankkeista, joka voi aluksi tuntua yksinkertaiselta, mutta joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia luovuudelle ja monipuolisuudelle. Tässä blogipostauksessa jaamme ideoita vierashuoneen sisustamiseen, jotta voit tehdä siitä paikan, jossa vieraasi viihtyvät!
Sisustuksen syyssuosikit - näin valitset oikeanlaisen valaistuksen kotiin

Syksyn värikäs maisema ja viilenevät illat luovat tunnelmaa, joka kutsuu viettämään enemmän aikaa kodin lämmössä. Koti muuttuu syksyllä suojapaikaksi, jossa valoilla on keskeinen rooli tunnelman luomisessa ja arjen toimintojen tukemisessa. Pimenevät illat antavat mahdollisuuden luoda kotiin erityisen viihtyisän ilmapiirin oikeanlaisella valaistuksella.

Aiemmassa blogijulkaisussamme Sisustuksen syyssuosikit esittelimme sisustustuotteita, joilla tuoda syksyistä tunnelmaa kotiin. Tässä julkaisussa pureudumme aiheeseen paremmin valaistuksen osalta ja jaamme vinkkejä, joiden avulla voit valita juuri sinun kotiisi sopivan valaistuksen tänä syksynä.

Sisustustyylit tutuksi: Transitional
Oletko joskus miettinyt, miten voisit yhdistää isovanhemmilta perityn antiikkisen sohvan, moderniin olohuoneeseesi? Tai miten perinteinen kristallikruunu voisi loistaa nykyaikaisessa keittiössäsi? Tässä postauksessa tutustumme sisustustyyliin nimeltä transitional - sisustusmaailmaan, jossa perinne kohtaa modernin!
Bolia - Raikas tuulahdus Tanskasta
Kaipaatko kotiisi ripauksen tanskalaisen muotoilun taikaa? Astu mukaan skandinaavisen sisustuksen lumoavaan maailmaan Bolian matkassa! Tämä tanskalainen huonekalu- ja sisustusalan yritys on onnistunut valloittamaan sydämet ympäri maailmaa modernilla ja minimalistisella otteellaan.
Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät