KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       

Sisustuslahjaopas: Parhaat joululahjaideat sisustusfaneille

Sisustuslahjaopas: Parhaat joululahjaideat sisustusfaneille

Joulu lähestyy ja on tullut aika pohtia, miten ilahduttaa rakkaitamme. Lahjan antaminen on yksi kauneimmista tavoista osoittaa välittämistämme – se on pieni ele, joka kertoo suuria tarinoita. Jokainen lahja kätkee sisäänsä ajatuksen, huolenpidon ja rakkauden, joka muodostaa yhteyden antajan ja saajan välillä. Sisustuslahjat ovat loistava valinta, sillä ne kestävät aikaa ja ovat tarkasti valittuja lahjan saajaa ajatellen. Ne eivät ainoastaan tuo iloa ja kauneutta hetkellisesti, vaan säilyttävät merkityksensä ja arvonsa vuosien ajan.

Tässä blogipostauksessa keskitymme löytämään ne täydelliset lahjaideat, jotka saavat jokaisen sisustuksesta innostuneen sydämen sykkimään ilosta. Ei ole väliä, etsitkö jotakin pientä mutta merkityksellistä, tai suurta ja näyttävää – valikoimastamme löytyy lahja jokaiselle.

 

1. Design huonekalu - tyylikäs ja kestävä lahja

Design huonekalu on erinomainen lahjaidea sisustuksesta kiinnostuneelle ja laatua arvostavalle. Se ei ainoastaan tuo tyylikkyyttä ja mukavuutta kotiin, vaan myös heijastaa lahjansaajan persoonallisuutta ja tyyliä. Valitse esimerkiksi huolella suunniteltu tuoli, pöytä tai hylly, joka sopii lahjansaajan kodin ilmeeseen. Panostamalla ainutlaatuiseen ja kestävään huonekaluun, ilahdutat läheistäsi lahjalla, joka säilyttää arvonsa vuosien ajan. Pitäisikö sinun läheisesi esimerkiksi &Traditionin Lato LN8 sivupöydästä, Muuton Visu tuolista tai Woudin Stedge hyllystä?

&Tradition, Lato pöytä
Kuva: Lato LN8 pöydässä on upea marmorinen jalka. Saatavilla myös puisella pöytälevyllä. (&Tradition)
 

2. Valaisin - luo tunnelmaa ja lämpöä

Valaisimet ovat avainasemassa kodin tunnelman ja ilmapiirin luomisessa olennaisesti vaikuttaen tilan tuntuun ja viihtyisyyteen. Ne eivät ainoastaan tarjoa valoa, vaan myös lisäävät estetiikkaa ja luovat miellyttävän ympäristön kotiin. Niiden kyky tuoda valoa ja lämpöä huoneeseen tekee niistä paljon enemmän kuin pelkkiä käytännöllisiä esineitä; ne ovat kuin taideteoksia, jotka täydentävät ja rikastuttavat sisustusta. Olipa hankitalistallasi sitten pieni ja yksinkertainen pöytälamppu tai näyttävämpi riippuvalaisin, valikoimamme tarjoaa kattavasti vaihtoehtoja, jotka sopivat sekä erilaisiin budjetteihin että makumieltymyksiin.

Design House Stockholm, Block valaisinKuva: Harri Koskisen suunnittelema Block-pöytävalaisin on klassikkolahja. (Design House Stockholm)

3. Tekstiilit - pehmeät ja lämpimät paketit

Mikä olisikaan parempaa kuin lämmin, muhkea viltti kylmänä talvipäivänä? Pehmeät torkkupeitot, elegantit tyynynpäälliset, houkuttelevat pyyhkeet ja ylelliset vuodevaatteet ovat lahjoja, jotka eivät vain palvele käytännön tarpeita, vaan myös tuovat lämpöä ja mukavuutta talven pimeyden keskelle. Nämä tekstiilit lisäävät kotiin paitsi fyysistä mukavuutta, myös visuaalista lämpöä ja kodikasta fiilistä, rikastaen sisustusta niiden kauniilla ulkonäöllään. Tutustu ainakin HAY:n leikkisiin Dot-tyynyihin, pehmeisiin Mono-pyyhkeisiin sekä Skinnwillen pehmeisiin torkkupeittoihin.

Skinnwille torkkupeittoKuva: Skinnwillen valikoimasta löytyy muhkeita torkkupeittoja ja pehmeitä tyynyjä, joiden sekaan on ihana käpertyä kylmänä pakkaspäivänä. (Skinnwille)

4. Piensisustustuotteet - pieniä iloja jokaiseen kotiin

Piensisustustuotteidemme valikoima tarjoaa erinomaisia lahjavaihtoehtoja jokaiseen kotiin. Kynttilänjalat, vaasit sekä koriste-esineet ovat joulun suosikkilahjoja, joita uskaltaa hankkia, vaikkei olisikaan aivan varma lahjansaajan sisustusmieltymyksistä. Perinteisen kynttilänjalan sijaan pakettiin voi kääriä myös tyylikkään seinäkynttelikön, kuten esimerkiksi Audo Copenhagenin selkeälinjaisen POV:in tai &Traditionin Votive seinäkynttilänjalan.Vaasivalikoimamme puolestaan sisältää vaihtoehtoja niin yksittäisten oksien esillepanoon kuin suurille kukkakimpuillekin. Koriste-esineet, kuten Woudin sympaattiset eläinfiguurit, Normann Copenhagenin Ring rasiat sekä HAY:n tiimalasit tuovat takuuvarmasti hymyn lahjansaajan huulille.

 

Normann Copenhagen, Ring rasiatKuva: Ring rasioissa pienet esineesi pysyvät tallessa. (Normann Copenhagen)

+ Täsmävinkki: Alessi Plissé-sarja

Löytyykö lähipiiristäsi joku, joka viihtyy keittiössä ja arvostaa sekä tyylikkyyttä että toimivuutta? Alessin Plissé-sarjan tuotteet ovat silloin täydellinen lahjaidea. Tämän sarjan ainutlaatuinen, pliseerattu design ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös tehostaa keittiön käytännöllisyyttä. Sarjan valikoimasta löytyy muun muassa elegantteja vedenkeittimiä, tyylikkäitä kahvinkeittimiä sekä laadukkaita leivänpaahtimia. Plissé-sarjan tuotteet on suunniteltu yhdistämään hienostunut ulkonäkö ja huippuluokan suorituskyky, mikä tekee niistä ihanteellisen lahjan kenelle tahansa, joka nauttii ajan viettämisestä keittiössä.

Alessi, Plisse vedenkeitin

Kuva: Plisse sarjan pienkeittiökoneita ei tarvitse piilotella katseilta. Vedenkeitintä saatavilla kahdessa eri koossa. (Alessi)

Olipa hankintalistallasi pieni tai suuri paketti, me Spaziossa autamme mielellämme sinua löytämään tämän joulun suosikkilahjat! Toivomme, että nämä ideat inspiroivat sinua löytämään täydelliset lahjat, jotka tuovat hymyn rakkaittesi huulille ja lämmittävät heidän sydämiään tänä jouluna. Toivotamme kaikille ihanaa joulunodotusta, nähdään liikkeellämme!

Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät