KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       

Arc-pöytä - Piilota arjen sotkut tyylikkäästi

Arc-pöytä - Piilota arjen sotkut tyylikkäästi

Woudin Skandinaaviseen sisustukseen täydellisesti sopiva Arc-pöytä saa nimensä matemaattisesta käsitteestä, joka kuvaa sulavaa kaaren linjaa kahden pisteen välillä ympyrässä. Arc-pöytä syntyi tanskalaisen muotoiluduo Ditte Vadin ja Julie Begtrupin suunnittelemana luoda kaunis paikka piilottaa arjen sotkut kätevästi käden ulottuville. 

Päydän materiaalien ja tekniikoiden valinta juontaa juurensa perinteiseen skandinaaviseen muotoiluperinteeseen. Säilytysosan tummanharmaalla verhoiltu sisätilan pohja täydentää tyylikkäästi puumateriaalia, kun taas kolmijalkainen rakenne tuo leikkisyyttä ja keveyttä geometrisesti muotoillulle designille.

Arc-pöytä on toiminnallisesti suunniteltu ja se kutsuu käyttäjäänsä dynaamiseen vuorovaikutukseen designin kanssa. Puolikkaan pyöreän kannen yksinkertaisella kääntämisellä pöydän ilme muuttuu jatkuvasti. Käytä yhtä sormea pyörittääksesi yläosan pöytälevyä. Jätä se auki näyttääksesi suosikkiesineesi tai sulje kansi piilottaaksesi esimerkiksi käsityöt tai lehtesi. 

 

"Uskomme vakaasti vuorovaikutuksen merkitykseen, koska se edistää kosketusaistin herättämistä ja vaikuttaa siihen, mitenkoemme maailman."

- Ditte Vad & Julie Begtrup

Nämä kaksi tanskalaista muotoilijaa opiskelivat yhdessä ja huomasivat jakavansa samanlaisen näkemyksen materiaaleista ja ilmaisusta suunnittelussaan. He uskovat, että suunnittelijoilla on mahdollisuus parantaa ympäristöä luomalla rehellistä ja toiminnallista suunnittelua, joka mahdollistaa dynaamisen vuorovaikutuksen designin ja sen käyttäjän välillä.

 

Arc-pöutä on saatavissa kolmessa koossa, jotka toimivat niin yhdessä kuin yksinään sohva- tai sivupöytänä. 

Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät  

Liity postituslistallemme

Rekisteröi sähköpostiosoitteesi postituslistallemme, niin saat ensimmäisenä joukossa tiedon uusista tuotteista ja tarjouksista! Saat 15% nyt etukoodin seuraavasta normaalihintaisesta ostoksestasi, kun tilaat uutiskirjeemme toukokuun aikana!