KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       
Sohvapöydät eri sisustustyyleihin
Sisustuksen maailmassa sohvapöydät eivät ole vain käytännöllisiä huonekaluja, vaan ne myös heijastavat kodin persoonallisuutta ja tyyliä. Tässä blogipostauksessa käymme läpi erilaisia sisustustyylejä ja niille ominaisia sohvapöytiä, aina modernista ja minimalistisesta tyylistä skandinaaviseen ja transitional tyyliin.
Opas maton valintaan
Maton valinta on keskeinen osa kodin sisustusta, joka vaikuttaa mukavuuteen, lämpöön ja huoneen harmoniaan. Valinnassa tulee huomioida muun muassa materiaalin ulkonäkö, tuntu, kestävyys ja hoito. Eri materiaalivaihtoehtojen tunteminen on tärkeää oikean maton löytämiseksi, oli kyseessä sitten olohuoneen matto tai kulutusta kestämään luotu eteisen matto.Tässä postauksessa tutustumme erilaisiin materiaalivaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin.
Arc-pöytä - Piilota arjen sotkut tyylikkäästi
Woudin Arc-pöytä on elegantti ja moderni huonekalu, joka erottuu ainutlaatuisella muotoilullaan. Sen nimi viittaa kaareviin linjoihin ja kaartuviin muotoihin, jotka tuovat pöytään sekä visuaalista mielenkiintoa että toiminnallisuutta. Arc-pöytä on suunniteltu käyttäen korkealaatuisia materiaaleja, jotka korostavat sen yksinkertaista, mutta tyylikästä ulkonäköä. Tämä pöytä sopii monenlaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin, minkä ansiosta se on monipuolinen valinta niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin.
Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät