KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       

Sisustuksen syyssuosikit

Sisustuksen syyssuosikit

Syksy on värikästä aikaa, kun lehdet vaihtavat väriään kultaisesta oranssiin ja punaiseen, ilmat viilenevät ja iltaisin alkaa kaivata kynttilänvaloa ja lämpimiä vilttejä. Kodin sisustus heijastaa usein ulkona tapahtuvaa muutosta, ja syksy tarjoaa paljon inspiraatiota kodin lämpimään ja kotoisaan tunnelmaan. Tässä postauksessa esittelemme syksyn sisustussuosikkeja, joilla voit tuoda syksyn tunnelman kotiisi.

Syvät ja maanläheiset sävyt ovat syksyssä keskeisessä roolissa. Syksy merkitsee usein rikkaampia ja tummempia sävyjä sisustuksessa. Terrakotta, syvä vihreä, poltettu oranssi ja tummanpunainen luovat lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin, joka saa inspiraationsa ulkona vallitsevasta väripaletista.

Kuva: Maanläheiset ja murretut sävyt luovat syksyisen väripaletin (Audo Copenhagen)

Luonnonmateriaalien, kuten villan, puun ja kiven käyttö sisustuksessa tuo mukanaan maanläheisen tunteen. Esimerkiksi puinen tarjotin tai pehmeän muhkea torkkupeitto sohvalla luovat syksyistä tunnelmaa kotiin. Pimenevät illat ovat täydellistä aikaa myös kynttilöille ja tunnelmalliselle valaistukselle. Sommittele erikokoisia kynttilöitä ja lyhtyjä luodaksesi kiinnostava valaistus. Himmennettävillä valaisimilla luot helposti tilaan haluamasi tunnelman. Syksyisin katse kiinnittyy myös ulkotilojen valaistukseen. Valosarjat, ladattavat valaisimet sekä lyhdyt ovat olennainen osa syyssisustusta.

Kuva: Audo Copenhagenin Torso pöytävalaisin ja Epoch hylly luovat yhdessä rauhoittavan kokonaisuuden

Syksy tuo mukanaan muutoksen sisustustrendeihin ja pienet yksityiskohdat nousevat erityiseen asemaan kodin ilmeen luomisessa. Erityisesti kuivatut kukat ovat suosittu valinta, tuoden luonnon läheisyyttä ja estetiikkaa sisätiloihin. Keramiikka, olipa kyseessä sitten astiat, koriste-esineet tai vaikkapa maljakot, lisää tilaan maanläheistä tunnelmaa ja kestävyyttä.

Kuva: &Traditionin ladattava Flowerpot VP9 pöytävalaisin valaisee tunnelmallisesti tilan himmentimensä ansiosta

Tekstiilien tekstuurit ovat myös merkittävässä osassa syksyisessä sisustuksessa. Ne eivät ainoastaan luo visuaalista kiinnostavuutta, vaan myös tuntuvat hyvältä ja tuovat kodikkuuden tunnetta. Olipa kyseessä sitten karkea pellava, pehmeä sametti tai rypytetty puuvilla, tekstiilit tekevät tilasta elävän ja mukavan.

Kuva: Skinnwillen muhkeat Fluffy ja Bubble tyynyt sekä Bubble torkkupeitto kutsuvat syleilyynsä!

Yhteenvetona, syksy antaa meille mahdollisuuden uudistua ja kokeilla jotain uutta. Se opettaa meitä nauttimaan kotimme pienistä hetkistä ja arvostamaan ympärillämme olevaa kauneutta. Syksyinen sisustus on kuin lämmin halaus pitkän päivän jälkeen – se toivottaa meidät tervetulleiksi kotiin.

Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät  

Liity postituslistallemme

Rekisteröi sähköpostiosoitteesi postituslistallemme, niin saat ensimmäisenä joukossa tiedon uusista tuotteista ja tarjouksista! Saat 15% nyt etukoodin seuraavasta normaalihintaisesta ostoksestasi, kun tilaat uutiskirjeemme toukokuun aikana!