KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       
Sisustustyylit tutuksi: Moderni
Moderni sisustustyyli on paljon enemmän kuin pelkkä design-suuntaus; se on elämäntapa, joka heijastaa selkeyttä, järjestystä ja funktionaalisuutta. Tässä blogipostauksessa sukellamme modernin sisustuksen maailmaan, tutkimme sen peruspilareita ja annamme vinkkejä, kuinka voit tuoda modernia ilmettä omaan kotiisi.
Sohvapöydät eri sisustustyyleihin
Sisustuksen maailmassa sohvapöydät eivät ole vain käytännöllisiä huonekaluja, vaan ne myös heijastavat kodin persoonallisuutta ja tyyliä. Tässä blogipostauksessa käymme läpi erilaisia sisustustyylejä ja niille ominaisia sohvapöytiä, aina modernista ja minimalistisesta tyylistä skandinaaviseen ja transitional tyyliin.
Opas maton valintaan
Maton valinta on keskeinen osa kodin sisustusta, joka vaikuttaa mukavuuteen, lämpöön ja huoneen harmoniaan. Valinnassa tulee huomioida muun muassa materiaalin ulkonäkö, tuntu, kestävyys ja hoito. Eri materiaalivaihtoehtojen tunteminen on tärkeää oikean maton löytämiseksi, oli kyseessä sitten olohuoneen matto tai kulutusta kestämään luotu eteisen matto.Tässä postauksessa tutustumme erilaisiin materiaalivaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin.
Sisustustyylit tutuksi: Transitional
Oletko joskus miettinyt, miten voisit yhdistää isovanhemmilta perityn antiikkisen sohvan, moderniin olohuoneeseesi? Tai miten perinteinen kristallikruunu voisi loistaa nykyaikaisessa keittiössäsi? Tässä postauksessa tutustumme sisustustyyliin nimeltä transitional - sisustusmaailmaan, jossa perinne kohtaa modernin!
Sisustuksen syyssuosikit
Syksy on värikästä aikaa, kun lehdet vaihtavat väriään kultaisesta oranssiin ja punaiseen, ilmat viilenevät ja iltaisin alkaa kaivata kynttilänvaloa ja lämpimiä vilttejä. Kodin sisustus heijastaa usein ulkona tapahtuvaa muutosta, ja syksy tarjoaa paljon inspiraatiota kodin lämpimään ja kotoisaan tunnelmaan. Tässä postauksessa esittelemme syksyn sisustussuosikkeja, joilla voit tuoda syksyn tunnelman kotiisi.
Arc-pöytä - Piilota arjen sotkut tyylikkäästi
Woudin Arc-pöytä on elegantti ja moderni huonekalu, joka erottuu ainutlaatuisella muotoilullaan. Sen nimi viittaa kaareviin linjoihin ja kaartuviin muotoihin, jotka tuovat pöytään sekä visuaalista mielenkiintoa että toiminnallisuutta. Arc-pöytä on suunniteltu käyttäen korkealaatuisia materiaaleja, jotka korostavat sen yksinkertaista, mutta tyylikästä ulkonäköä. Tämä pöytä sopii monenlaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin, minkä ansiosta se on monipuolinen valinta niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin.
Bolia - Raikas tuulahdus Tanskasta
Kaipaatko kotiisi ripauksen tanskalaisen muotoilun taikaa? Astu mukaan skandinaavisen sisustuksen lumoavaan maailmaan Bolian matkassa! Tämä tanskalainen huonekalu- ja sisustusalan yritys on onnistunut valloittamaan sydämet ympäri maailmaa modernilla ja minimalistisella otteellaan.
Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät