KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       

&Tradition - Pohjoismaista perinnettä modernilla otteella

&Tradition - Pohjoismaista perinnettä modernilla otteella

Kuva: Linjakkaan moderni Develius sohva on muunneltavissa moduuliensa ansiosta erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin

1. Tutustu &Traditioniin, tanskalaisen designin klassikkoon

Onko tanskalainen design sinulle tuttua? Jos olet perehtynyt aiheeseen, olet varmasti törmännyt &Traditioniin, yhteen Tanskan tunnetuimmista designvalmistajista. Kyseessä on yritys, joka kutoo taitavasti yhteen perinteen ja modernin muotoilun luodakseen upeita sisustusratkaisuja. Tämä postaus avaa oven &Traditionin maailmaan tutustuen tarinaan yrityksen takana sekä sen kattavaan valikoimaan.

Kuva: Pähkinäpuinen Drop Leaf ruokapöytä sulautuu kauniisti yhteen verhoiltujen Rely HW9 tuolien kanssa.

2. Kööpenhaminasta maailmalle: &Traditionin kasvutarina

&Traditionin tarina sai alkunsa vuonna 2010 Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa ja yritys on sittemmin kasvanut kansainvälisesti tunnetuksi sisustusbrändiksi. Yrityksen perustajilla Martin Kornbek Hansenilla ja Esben Kornbek Hansenilla oli visio tuoda perinteinen tanskalainen design uudelleen eloon ja samalla avata ovi uusille ideoille ja innovaatioille. Tämä visio on ohjannut yrityksen toimintaa sen perustamisesta lähtien ja näkyy selvästi heidän tuotteissaan. &Traditionin valikoimasta löytyy laaja kirjo erilaisia sisustustuotteita, jotka yhdistävät taidokkaasti perinteen ja modernin muotoilun. Heidän valikoimansa koostuu huonekaluista, valaisimista, tekstiileistä sekä piensisustustuotteista, jotka kaikki heijastavat tanskalaisen designin tunnettuja piirteitä, kuten yksinkertaisuutta, toiminnallisuutta ja kauneutta.

Kuva: &Traditionin valikoimasta löytyy kaikki tarpeellinen myös toimivan työpisteen luomiseen. Kuvassa upea Pavilion AV17 työpöytä.

3. Valaisimien aikakausi: Flowerpotin lumo

&Traditionin valaisinvalikoima on vaikuttava ja sisältää useita ikonisia valaisimia, jotka ovat olleet muotoilumaailman keskipisteessä vuosikymmenien ajan. Yksi näistä tunnetuista valaisimista on Flowerpot, jonka suunnittelijana toimi alun perin vuonna 1968 Verner Panton. Flowerpot-valaisin on kuin aikamatka menneisyyteen ja samalla ajaton klassikko, joka hurmaa sisustuksen ystäviä ympäri maailmaa. Tämän valaisimen viehätys piilee sen yksinkertaisessa ja silti erottuvassa muotoilussa. Flowerpot on nimetty sen ulkonäköä muistuttavien kukkaruukkujen mukaan, ja sen pyöreä, pallomainen muoto tekee siitä miellyttävän katseenkääntäjän missä tahansa huoneessa. Valaisimen ylä- ja alaosa ovat eri kokoisia puolipalloja, jotka on yhdistetty ohuella varrella, mikä luo niiden tasapainoisen ja omaleimaisen ilmeen.

Kuva: Flowerpot-valaisinsarja koostuu riippu,- seinä sekä pöytävalaisimista. Kuvassa ladattava Flowerpot VP9 pöytävalaisin.

Kuva: Flowerpot riippuvalaisin on saatavilla kolmessa eri koossa sekä useassa eri sävyssä. Neutraalien sävyjen lisäksi valikoimasta löytyy myös herkullisia kirkkaita värejä.

4. Yksityiskohtia, jotka tekevät kodin: Piensisustus &Traditionin tyyliin

Piensisustustuotteet ja tekstiilit ovat myös saaneet laajasti sijaa &Traditionin valikoimassa. &Traditionin piensisustusvalikoima sisältää muunmuassa upeita, käsityönä valmistettuja maljakoita ja vaaseja, kauniita kynttilänjalkoja sekä pehmeitä torkkupeittoja ja sisustustyynyjä - tyylikkäitä mattoja unohtamatta. Jokainen näistä esineistä on huolellisesti suunniteltu täydentämään kodin sisustusta ja tuomaan siihen ripauksen ylellisyyttä ja persoonallisuutta.

Kuva: The Moor mattojen inspiraationa on toiminut jalokivien värit ja muodot.

5. &Tradition - Yhdistelmä ajatonta designia ja kestävää kehitystä

&Tradition on tämän päivän designin edelläkävijä, joka on vakiinnuttanut asemansa sisustuksen ystävien sydämissä tarjoten innovatiivista ja samalla ajatonta muotoilua. Yritys ei tunne maantieteellisiä rajoja vaan sillä on lahjakkaita  suunnittelijoita ympäri maailmaa, vaikka sen juuret ja identiteetti ovat vahvasti pohjoismaissa. Koko toiminnassaan &Tradition pitää kiinni kestävän kehityksen periaatteista, osoittaen syvää kunnioitusta luontoa ja ympäristöä kohtaan.

Mikäli siis ajaton tanskalainen muotoilu sekä klassinen sisustus miellyttää silmääsi, tervetuloa poikkeamaan myymäläämme ja tutustumaan &Traditionin kattavaan valikoimaan. Autamme mielellämme sinua löytämään kotisi seuraavan designaarteen heidän kattavasta valikoimastaan!

Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät  

Liity postituslistallemme

Rekisteröi sähköpostiosoitteesi postituslistallemme, niin saat ensimmäisenä joukossa tiedon uusista tuotteista ja tarjouksista! Saat 15% nyt etukoodin seuraavasta normaalihintaisesta ostoksestasi, kun tilaat uutiskirjeemme toukokuun aikana!