KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       
&Tradition - Pohjoismaista perinnettä modernilla otteella
Onko tanskalainen design sinulle tuttua? Jos olet perehtynyt aiheeseen, olet varmasti törmännyt &Traditioniin, yhteen Tanskan tunnetuimmista designvalmistajista. Kyseessä on yritys, joka kutoo taitavasti yhteen perinteen ja modernin muotoilun luodakseen upeita sisustusratkaisuja. Tämä postaus avaa oven &Traditionin maailmaan tutustuen tarinaan yrityksen takana sekä sen kattavaan valikoimaan.
Arc-pöytä - Piilota arjen sotkut tyylikkäästi
Woudin Arc-pöytä on elegantti ja moderni huonekalu, joka erottuu ainutlaatuisella muotoilullaan. Sen nimi viittaa kaareviin linjoihin ja kaartuviin muotoihin, jotka tuovat pöytään sekä visuaalista mielenkiintoa että toiminnallisuutta. Arc-pöytä on suunniteltu käyttäen korkealaatuisia materiaaleja, jotka korostavat sen yksinkertaista, mutta tyylikästä ulkonäköä. Tämä pöytä sopii monenlaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin, minkä ansiosta se on monipuolinen valinta niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin.
Bolia - Raikas tuulahdus Tanskasta
Kaipaatko kotiisi ripauksen tanskalaisen muotoilun taikaa? Astu mukaan skandinaavisen sisustuksen lumoavaan maailmaan Bolian matkassa! Tämä tanskalainen huonekalu- ja sisustusalan yritys on onnistunut valloittamaan sydämet ympäri maailmaa modernilla ja minimalistisella otteellaan.
Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät