KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       

Audo Copenhagen - Tanskalainen designmaailman helmi

Audo Copenhagen - Tanskalainen designmaailman helmi

Kuva: The Tired Man nojatuoli kutsuu syleilyynsä (Audo Copenhagen)

Tanska on tunnettu minimalistisesta ja elegantista designistaan, joka yhdistää taitavasti funktionaalisuuden ja estetiikan. Yksi merkittävimmistä tanskalaisista huonekaluvalmistajista on Audo Copenhagen, joka edustaa pohjoismaista muotoiluperinnettä parhaimmillaan. Tässä postauksessa tutustumme tarkemmin Audo Copenhagenin tarinaan sekä sen kattavaan valikoimaan. 

Audo Copenhagen syntyi kahden tunnetun tanskalaisen brändin, By Lassenin ja Menu A/S, yhdistyessä. Tämä fuusio toi yhteen kaksi designmaailman jättiläistä, jotka jakavat yhteisen vision: luoda ajattomia ja korkealaatuisia huonekaluja, jotka parantavat käyttäjiensä arkea. Yrityksen nimi, Audo, on lyhenne sanoista "Architecture," "Utility," "Design," ja "Objects," mikä kuvastaa sen monipuolista lähestymistapaa muotoiluun. Audo Copenhagenin tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa niin ulkonäöltään kuin laadultaankin, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan sekä koteihin että julkisiin tiloihin. 

Kuva: Androgyne pöytä ihastuttaa uniikilla jalkarakenteellaan. Pöydän ympärille sopii hyvin esimerkiksi Harbour tuolit. Kokonaisuuden viimeistelee Hashira valaisin, jossa on pehmeää valoa luova pellavainen varjostin. (Audo Copenhagen)
 
Audo Copenhagenin kattavasta valaisinvalikoimasta löytyy valaisimia kodin jokaiseen tilaan. Kaipasitpa sitten yksinkertaista valonlähdettä tai näyttävämpää valaisinta kotiisi, Audon valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle mieleinen.
  
JWDA-pöytävalaisin on yksi kyseisen merkin ikonisimmista valaisimista. Sen minimalistinen muotoilu on saanut inspiraationsa klassisesta öljylampusta, mutta se on päivitetty moderniin kontekstiin sopivaksi. Valaisimen pyöristetyt muodot ja pehmeät linjat luovat lämpimän ja kutsuvan tunnelman niin makuuhuoneen yöpöydän valaisimena, kuin olohuoneen tunnelmanluojana. JWDA-pöytävalaisin on sekä käytännöllinen että visuaalisesti miellyttävä, mikä tekee siitä suosikin monien designin ystävien keskuudessa. Perinteisen johdollisen version lisäksi JWDA-pöytävalaisinta on saatavilla myös ladattavana versiona sekä riippuvalaisimena.
Tutustumisen arvoinen on myös ladattava Carrie Led-valaisin, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin, ja on tämän ansiosta helppo napata mukaan esimerkiksi piknikille tai terassille iltojen hämärtyessä.
Kuva: Resonant valaisin huokuu eleganssia pyöreän Androgyne-ruokapöydän yllä. (Audo Copenhagen)

Valaisimien lisäksi Audo Copenhagenin valikoimasta löytyy kattava huonekaluvalikoima, joka puolestaan heijastaa yrityksen syvää sitoutumista pohjoismaiseen muotoiluperinteeseen, jossa yhdistyvät yksinkertaisuus, eleganssi ja toiminnallisuus. Jokainen huonekalu on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja kestävyyttä, ja ne on valmistettu huolellisesti valituista korkealaatuisista materiaaleista. Tämä tekee Audo Copenhagenin huonekaluista täydellisiä sekä kotiin että julkisiin tiloihin.
Audo Copenhagen Plinth marmori sohvapöytä
Kuva: Plinth Low sohvapöydän ylellinen marmori yhdistettynä massiiviseen muotoiluun luo rauhallisuutta ympärilleen. Eave-sohvan selkeät muodot ja pyöristetty käsinoja tasapainottavat kulmikkuutta. 

Vuonna 1935 Flemming Lassenin suunnittelema Vilhelm-sohva, on tyylikäs sohva, joka sopii tuomaan skandinaaviseen sisustukseen Mid-Century Modern -sisustustyylin henkeä. Uutuussohva Eave Seamline on puolestaan Moderni modulaarinen sohva, josta saa luotua monenlaisia, myös julkitiloihin sopivia kokonaisuuksia. Sen syvä istuinosa kutsuu viihtymään.
Audo Copenhagen Eave Seamline moduulisohva
Kuva: Eave Seamline sohvan selkänojan pystysuuntainen tikkaus tekee sen ilmeestä persoonallisen (Audo Copenhagen)
 
Lisäksi Audo Copenhagenin valikoimasta löytyy tyylikkäitä piensisustusesineitä, kuten lasiset katseenvangitsijat Echassé-sarjan vaasit ja kulhot,  sekä jo klassikoksi muodostuneet modernin minimalistiset Kubus kynttilänjalat ja -kulhot.
 
Audo Copenhagenin tuotteet löydät verkkokaupastamme ja myymälämme kautta on saatavissa koko Audo Copenhagenin valikoima. Tervetuloa tutustumaan!
Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät