KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       
Sisustustyylit tutuksi: Mid-Century Modern

Mid Century Modern on sisustustyylisuuntaus, joka juontaa juurensa 1900-luvun puoliväliin ja kukoistaen erityisesti 1950- ja 1960-luvuilla. Tämä designin kulta-aika toi mukanaan uudenlaisen lähestymistavan sisustukseen, jossa yhdistyvät toiminnallisuus, yksinkertaiset muodot ja luonnonmateriaalit.

Mid Century Modernin suosio perustuu sen kykyyn yhdistää puhdas muotoilu ja käytännöllisyys tavalla, joka puhuttelee edelleen nykypäivän sisustajia. Tyylisuuntaus korostaa avoimia tiloja, luonnonvalon hyödyntämistä ja orgaanisia muotoja, mikä luo koteihin avaran ja kodikkaan. Tässä postauksessa sukellamme syvemmin Mid-Century Modern -sisustustyylin ominaispiirteisiin.

Uskaltaako sohvan ostaa näkemättä?
Joskus parhaat tarinat syntyvät niistä hetkistä, joita emme näe suoraan. Otetaan esimerkiksi sohvan valinta – saattaa tuntua uhkarohkealta teolta ostaa arvokas sohva näkemättä tai istumatta siihen. Kuinka voit olla varma, että teet oikean päätöksen? Tässä blogikirjoituksessa annamme kurkistuksen kulissien taakse, miten me Spaziossa autamme sinua löytämään täydellisen sohvan kotiisiMeille on tärkeää, että sohvasi valinta olisi yhtä mukavaa kuin sen käyttö tulevina vuosina. 
Kuusi vinkkiä viihtyisän ulkotilan luomiseen

Ulkotilojen, kuten terassien ja parvekkeiden, sisustus on loistava tapa laajentaa asuintilaa ja nauttia raikkaasta ilmasta. Olipa kyseessä sitten aamukahvin nauttiminen auringonnousussa tai illanvietot ystävien kanssa, hyvin suunniteltu ulkotila tarjoaa täydellisen keitaan rentoutumiseen. Tässä blogipostauksessa käymme läpi vinkkejä, joilla luot viihtyisän ja toimivan ulkotilan.

Lue lisää kestävistä ja helppohoitoisista ulkokalusteistamme - terassisohvista, terassituoleista ja niiden kanssa yhteensopivista pöydistä. Täydennä rentoa oleskelutilaa aurinkotuoleilla ja viimeistele viihtyvyys ulkovalaisimilla, kasveilla ja ulkotekstiileillä.

Adea: Kauhajoelta koteihin – suomalaisen huonekaludesignin huippua
Vuodesta 1994 alkaen huonekaluja valmistanut Adea on tunnettu korkealaatuisesta ja ajattomasta designista, joka kattaa laajan valikoiman sisustustuotteita. Vuosikymmenten aikana Adea on kasvanut merkittäväksi toimijaksi sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla, säilyttäen samalla vahvan sitoutumisensa laatuun, kestävyyteen ja suomalaiseen käsityöperinteeseen. Spazio on ollut mukana luomassa Adean menestystarinaa, sillä olimme ensimmäinen jälleenmyyjä, joka aikanaan otti Adean tuotteet valikoimaansa. Ylpeänä voimme todeta, että kumppanuutemme on säilynyt vahvana vuosikymmenten ajan. Tässä blogipostauksessa sukellamme syvemmälle Adean tarinaan ja tutustumme sen ainutlaatuiseen valikoimaan.
Sisustustyylit tutuksi: Moderni
Moderni sisustustyyli on paljon enemmän kuin pelkkä design-suuntaus; se on elämäntapa, joka heijastaa selkeyttä, järjestystä ja funktionaalisuutta. Tässä blogipostauksessa sukellamme modernin sisustuksen maailmaan, tutkimme sen peruspilareita ja annamme vinkkejä, kuinka voit tuoda modernia ilmettä omaan kotiisi.
Sisustustrendit 2024
Vuoden alku on aina uuden alun ja raikkaan inspiraation aikaa, ja nyt onkin jännittävä hetki kääntää katseet vuoden 2024 sisustustrendeihin. Tässä blogipostauksessa pureudumme vuoden kiehtovimpiin sisustustrendeihin, aina väreistä materiaaleihin ja muotoiluun. Valmistaudu inspiroitumaan ja tuomaan kotiisi tuoretta ilmettä ja tyylikkäitä uudistuksia!
Kodikkaat ideat joulunviettoon kotona
Joulu on vuoden taianomaisinta aikaa, jolloin kodit täyttyvät lämmöllä, ilolla ja yhdessäolon tunnelmalla. Tämä juhla ei ole pelkästään lahjojen ja hyvän ruoan aikaa, vaan se on myös hetki pysähtyä, nauttia läheisten seurasta ja luoda yhteisiä, unohtumattomia muistoja. Kodin jouluinen tunnelma syntyy monista pienistä asioista: kynttilänvalosta, joulumusiikin sävelistä, kuusen tuoksusta ja yhteisistä perinteistä. Joulun vietto kotona tarjoaa mahdollisuuden palata juurille ja vaalia niitä perinteitä, jotka tekevät juhlasta juuri teidän perheellenne ainutlaatuisen. Tässä blogipostauksessa käymme läpi muutamia kodikkaita ideoita, jotka voivat tehdä joulunvietosta kotona entistäkin erityisemmän.
Sisustustyylit tutuksi: Minimalismi
Monet ihmiset kamppailevat nykyään liiallisen kulutuksen ja kiireisen elämäntavan aiheuttaman stressin kanssa, mistä johtuen minimalismi on noussut suosioon. Minimalismi, joka on enemmän kuin pelkkä sisustustyyli tai elämäntapa, korostaa yksinkertaisuutta, olennaisuutta ja tietoista valintojen tekemistä. Tässä blogipostauksessa keskitytään minimalistiseen sisustukseen ja annetaan vinkkejä minimalistisen ilmeen luomiseen kotona.
Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät