KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       

Uskaltaako sohvan ostaa näkemättä?

Uskaltaako sohvan ostaa näkemättä?

Kuva: Klassinen Elton-sohva on tyylikäs sohvavalinta skandinaaviseen kotiin  (Bolia.com)

Sohva on usein oleskelutilan keskipiste ja kodin kallein yksittäinen huonekalu. Voi tuntua jopa uhkarohkealta ostaa arvokas sohva näkemättä sitä tai istumatta siihen. Myymälässä esillä oleva mallikappale ei välttämättä ole samalla verhoilulla tai moduulisohvan tapauksessa edes saman mallinen kuin yksilö, joka lopulta päätyy kotiisi. 

Kuinka voit olla varma, että teet oikean päätöksen?

Eräs ihastuttava sisustussuunnittelija, ja yhteistyökumppanimme muotoili ajatuksen hienosti: "Ajattele autoa – uuden auton ostaja pääsee harvoin koeajamaan juuri sitä yksilöä, jonka hän lopulta ostaa. Hän luottaa asiantuntijoiden arvioihin, tutkimustietoon ja merkin maineeseen tehdessään päätöksen." - Sama periaate pätee esimerkiksi sohvan ostamiseen meiltä, sisustussuunnittelijan avustuksella sinun ei tarvitse istua jokaista sohvamallia luottaaksesi, että se on laadukas ja mukava. Näin vältät virheostokset ja saat aina tilaasi sopivan sohvan.

HAY Mags moduulisohva

Kuva: HAY Mags moduulisohva on rennon mukava sohva. Sen sisarus Mags Soft -sohva on siitä vielä aavistuksen pehmeämpi versio. Molemmat sohvat ovat kuin luotuja leffailtoihin ja rentoon makoiluun. (Hay.dk)

Ammattilaisten Apu Käytössäsi

Meidän tiimimme koostuu sisustussuunnittelun ammattilaisista, ja tunnemme jokaisen myymämme sohvan ominaisuudet: miltä ne tuntuvat istuttaessa, kuinka ne tukevat kehoa ja minkä tyyppinen istuin sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin. Sohvan syvyys, pehmeys, selkänojan korkeus, istuinkorkeus ja monet muut asiat vaikuttavat siihen mihin tarkoitukseen sohva sopii parhaiten - Kun kerrot meille toiveesi, oli se sitten tukeva istuin seurustelua varten tai pehmeä sohva elokuvailtoihin, tiimimme osaa suunnata sinut oikeiden mallien äärelle, joista voit tehdä lopullisen valintasi. 

Tarjoamme kattavaa tukea kotisi sisustamiseen. Tiesithän että voit hyödyntää sisustussuunnittelupalvelujamme myös yksittäisen sohvaostoksen tekemiseen ja käymme halutessasi paikan päällä kotonasi varmistamassa että sohvan koko ja kankaan väri on oikea. 

Esimerkiksi sohvan ostajalle tunnin mittainen sisustuskonsultaatiomme kotonasi Oulun alueella on jopa täysin ilmainen. Mikäli asut kauempana, onnistuu myös etäneuvonta helposti ja mutkattomasti vaikkapa videopuhelun kautta, mikä tekee myös verkkokaupan asioinnista yksilöllisen palvelukokemuksen.

Bolia Cosima sohva

Kuva: Bolian Cosima-moduulisohva muuntautuu tilaasi ja sen näkyvät saumaukset ovat tyylikäs yksityiskohta sisustuksessasi. (Bolia.com)

Kestävyys ja Mukautuvuus

Valitsemme tarkkaan mitä otamme myyntiin. Valikoimamme jokainen sohva on suunniteltu kestämään aikaa. Ne eivät ole pelkästään huonekaluja, vaan pitkäaikaisia kumppaneita kotisi arjessa. Ostamasi sohva ei ole kertakäyttötavaraa, vaan investointi, joka palvelee sinua vuosikymmeniä.

Sohviemme koko ja kankaat ovat laajasti räätälöitävissä, jolloin voit valita juuri sinun kotiisi sopivan tyylin ja materiaalin. Voit käyttää kangasnäytteitä kotonasi ja nähdä, miten ne sopivat kotisi valoon ja muuhun sisustukseen.

Jos et ole täysin varma siitä mitä etsit, tai et ole varma minkä tyylinen sohva olisi paras valinta kotiisi, meillä on myymälässämme esillä muutamia harkitusti valittuja sohvamalleja. Myymälässä esillä olevat mallit on valikoitu edustamaan eri istumakokemuksia ja design-tyylejä, jotta voit itse kokeilla niitä ja saada paremman käsityksen eri vaihtoehdoista. Tämän perusteella myyjämme auttavat sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen. He opastavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan sohvan, perustuen siihen, miltä kokeilemiesi mallien istuminen tuntui ja mitkä ominaisuudet niissä erityisesti miellyttivät.

Hay Quilton sohva

Kuva: HAY Quilton-sohvan matala selkänoja ja syvä istuin kutsuvat loikoilemaan. Quilton-sohvan voit koeistua myymälässämme. (Hay.dk)

&Tradition Develius sohva
Kuva: Ylellinen ja tyylikäs &Traditionin Develius-sohva löytyy myös myymälästämme koettavaksi. (andtradition.com)

Perheystävälliset Vaihtoehdot

Sohvan helppohoitoisuutta ei aina tule miettineeksi etukäteen, vaikka erityisesti lapsi- ja lemmikkiperheessä sitä oppii nopeasti arvostamaan. Valikoimassamme on luonnollisesti myös malleja, joissa on irrotettavat ja vesipestävät kankaat. Se tekee sohvan puhdistamisesta vaivatonta ja ylläpidosta helppoa.

Vaikka päälliset eivät itsessään olisikaan vaihdettavissa, hyvän sohvan voi aina verhoiluttaa uudelleen, sillä laadukkaan kalusteen runko kestää pitkään. Tämä ei ainoastaan pidentää sohvan elinkaarta, vaan antaa myös mahdollisuuden päivittää kotisi ilmettä vuosien varrella.

Adea Bonnie sohva

Kuva: Adean Bonnie-moduulisohvassa on modernia pehmeyttä joka yhdistyy skandinaaviseen ilmeeseen. Sohvan kankaat on irroitettavat ja vailttavissa myös vesipestävänä vaihtoehtona ja lisäksi sohvan alle mahtuu hyvin perheen lemmikki-imuri. (adea.fi)

Muuto Outline Sohva

Kuva: Muuton Outline-sohva on tyylikäs ja rauhallinen sohva, joka näyttää erityisen hyvältä esimerkiksi konjakin värissä. Nahka on erittäin helppohoitoinen materiaali joka kestää aikaa ja on helppo pitää puhtaana. (Muuto.com)

Asea Baron Sohva

Kuva: Adean Baron-sohva on klassinen ja tyylikäs sohva, jonka kangasverhoilu on irroitettavissa (Adea.fi)

Modulaariset Sohvat: Mukautuvaa Eleganssia

Modulaarinen sohva on täydellinen valinta, sinulle joka kaipaat joustavuutta sisustukseesi tyylikkydestä tinkimättä. Modulaaristen sohvien suurin vahvuus piilee niiden kyvyssä mukautua – voit räätälöidä sohvan kokoonpanon juuri omaan elämäntilanteeseesi ja tilaasi sopivaksi. Lisää moduuleita kun perhe kasvaa, tai siirrä osia uudelleen, kun haluat päivittää kotisi ilmettä.

Erilaisia moduulisohvia ja kokoonpanoja on valtavasti ja ne toimivat eri tavalla eri tiloissa. Ostaessasi laadukkaan valmistajan aikaa kestävän mallin, pystyt hankkimaan lisämoduuleita tai vaihtopäällisiä usein vielä vuosia myöhemmin. Sopivien moduulien valintaan saat meiltä kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voit tehdä perustellun päätöksen.

Adea Origami sohva

Kuva; Adean Origami-sohva muuntuu kahden istuttavasta tilaihmeestä isoksi kulmasohvaksi eri moduuleja valitsemalla. Kevyet moduulit ovat helppoja irrottaa sohvan siirtoa ja alustan imurointia varten. Helppouden viimeistelee irroitettavat päälliset. Myös Origami on koeistuttavissa myymälässämme (Adea.fi)

Interface Maxim moduulisohva
Kuva: Klassinen Maxim on isokokoinen, mukavan pehmeä ja ylellinen modulaarinen höyhensohva. Myös Maxim-sohvaan on valittavissa irroitettavat päälliset. (Interface.fi)

 

Interface Toast sohva

Kuva: Interfacen Toast-moduulisohvan syvä istuin ja modulaarisuus kestävät aikaa ja käyttöä. (Interface.fi)

Tarjoamme sinulle vaivattoman kokemuksen ja varmuuden siitä, että valitsemasi sohva ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös täyttää käytännön tarpeesi ja kestää elämäsi muutoksia vuosien ajan.

Meille on tärkeää, että sohvasi valinta olisi yhtä mukavaa kuin sen käyttö tulevina vuosina. 

Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät  

Liity postituslistallemme

Rekisteröi sähköpostiosoitteesi postituslistallemme, niin saat ensimmäisenä joukossa tiedon uusista tuotteista ja tarjouksista! Saat 15% nyt etukoodin seuraavasta normaalihintaisesta ostoksestasi, kun tilaat uutiskirjeemme toukokuun aikana!