KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       
Uskaltaako sohvan ostaa näkemättä?
Joskus parhaat tarinat syntyvät niistä hetkistä, joita emme näe suoraan. Otetaan esimerkiksi sohvan valinta – saattaa tuntua uhkarohkealta teolta ostaa arvokas sohva näkemättä tai istumatta siihen. Kuinka voit olla varma, että teet oikean päätöksen? Tässä blogikirjoituksessa annamme kurkistuksen kulissien taakse, miten me Spaziossa autamme sinua löytämään täydellisen sohvan kotiisiMeille on tärkeää, että sohvasi valinta olisi yhtä mukavaa kuin sen käyttö tulevina vuosina. 
Vierashuoneen sisustus – Luo kutsuva ja monikäyttöinen tila
Vierashuoneen sisustaminen on yksi niistä kodin sisustushankkeista, joka voi aluksi tuntua yksinkertaiselta, mutta joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia luovuudelle ja monipuolisuudelle. Tässä blogipostauksessa jaamme ideoita vierashuoneen sisustamiseen, jotta voit tehdä siitä paikan, jossa vieraasi viihtyvät!
Pienen asunnon sisustusvinkit
Pienissä tiloissa sisustaminen voi olla haastavaa ja pienessä asunnossa asuminen vaatii luovuutta ja ennakkosuunnittelua, mutta oikeilla valinnoilla jokainen neliömetri voidaan saada hyödynnettyä. Katso sisustusvinkkimme pieneen asuntoon!
Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät  

Liity postituslistallemme

Rekisteröi sähköpostiosoitteesi postituslistallemme, niin saat ensimmäisenä joukossa tiedon uusista tuotteista ja tarjouksista! Saat 15% nyt etukoodin seuraavasta normaalihintaisesta ostoksestasi, kun tilaat uutiskirjeemme toukokuun aikana!