KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       

SPAZIO

SISUSTUSSUUNNITTELUA VUODESTA 1986

Etsitkö tapaa herättää kotisi tai toimistosi henkiin uudella, tuoreella designilla? Tarvitsetko asiantuntevaa ohjausta upean ja toimivan sisustuksen luomiseen? Oli kyseessä sitten uuden tilan sisustus tai vanhan päivitys, Spazion tiimi on valmiina toteuttamaan unelmasi.

Meillä on yli 35 vuoden kokemus sisustussuunnittelusta ja yli 120 tuotemerkin valikoima. Olemme tehneet suunnitelmia sekä yksityisiin koteihin että yrityksille. Referensseihimme kuuluu niin toimistotiloja kuin ravintoloita ja hotelleja sekä myös useampi asuntomessukohde. Tutustu palveluihimme alta.

Sisustuskonsultaatio myymälässä

Tarvitsetko nopeasti tukea pienempiin sisustusongelmiin?

Maksuton

Sisustussuunnittelijan konsultaatio on hyvä vaihtoehto, mikäli tarvitset apua pienempiin sisustusongelmiin. Enintään tunnin maksuton konsultaatio toteutetaan myymälässämme. Konsultaatiossa voidaan käydä läpi esimerkiksi kalusteiden sijoittelua, värimaailmaa tai ideoida uusia sisustushankintoja. Ota valokuvia sekä mittoja tilastasi ja tule rohkeasti käymään myymälässä, niin autamme sinua sisustamaan unelmiesi kodin tai viihtyisän toimiston. Parhaiten voimme auttaa sinua, mikäli olet etsinyt jo valmiiksi itseäsi miellyttäviä "fiiliskuvia" esimerkiksi Pinterestistä.

Voit tulla käymään milloin vain myymälän aukioloaikojen puitteissa ilman etukäteisvarausta. Halutessasi voit toki varata ajan etukäteen ottamalla yhteyttä myymäläämme. Tällöin vältyt tarpeettomalta jonotukselta.

HINNASTO

Saat suunnittelutyöstä aina kirjallisen tarjouksen ja suunnittelutyön lopuksi kirjallisen yhteenvedon projektisi toteutumisesta. Kaikki hintamme sisältävät ALV 24%

Yhden huoneen sisustus

290€

Yksilöllinen suunnitelma yhteen huoneeseen / tilaan, kuten olohuoneeseen tai ruokailutilaan.

Hinta sisältää:

 • ✓ Irtokaluste- ja valaisinsuunnitelman laadinta
 • ✓ Väriteeman suunnittelu ilman spesifejä materiaalivalintoja
 • ✓ Tunnin maksuton kotikäynti 20 kilometrin säteellä Oulun keskustasta - kauemmas etäkäynti esim. Teams -sovelluksen kautta

Projektin kokonaiskesto maksimissaan viisi tuntia.

Konsultaatio ei edellytä hankintoja Spazion valikoimista, mutta mikäli päädyt ostamaan meiltä, hyvitämme suunnitelman hinnasta 50€ jokaista 500€ ostosta kohti.

Räätälöity sisustussuunnittelu

70€ / h

Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu, joka voi sisältää esimerkiksi:

 • ✓ Irtokaluste- ja valaistussuunnittelun
 • ✓ Tekstiilisuunnittelun; verhot, matot sekä muut kodin tekstiilit
 • ✓ Tilasuunnittelun: Eri tilojen mitoituksen ja toimintojen suunnittelun 3D-mallinnuksen avulla
 • ✓ Pintamateriaali- ja värisuunnittelun
 • ✓ Kiintokalustesuunnittelun: Esim. keittiö, vaatesäilytys, kodinhoitohuoneet ja muiden tilojen kalustesuunnittelun

Suunnittelukokonaisuudet, jotka ylittävät viisi tuntia, sisältävät maksuttoman tarjouskäynnin kohteessa.

Valmis suunnitelma sisältää projektin sisällöstä riippuen jonkin/useamman seuraavista: mood board, huonekortti, pohjapiirustus, työohjeet, projektiot, 3D-kuvat.

Suunnittelun hinnasta hyvitetään yksi tunti jokaista 700€ ostosta kohti - keskittäessäsi hankinnat meille, saat suunnitelman jopa maksutta!

Rakennusvaiheen projektipalvelu

Sopimuksen mukaan

Useimmista toimijoista poiketen, meillä on yrittäjän taustan myötä laaja-alaista rakennusalan suunnittelukokemusta aina omakotitaloista ja julkisista tiloista aina massiivisiin teollisuushankkeisiin.

 • ✓ Rakennussuunnitelmien analysointi ja kommentointi
 • ✓ Projektin aikataulutus ja kustannusseuranta
 • ✓ Tilasuunnittelu 3D-mallinnuksen avulla
 • ✓ Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu

Pitkä rakennusalan kokemus mahdollistaa tavallista laajemman ymmärryksen suunnittelun vaatimuksista ja haasteista. Pystymme konsultoimaan jo suunnitteluvaiheessa ja autamme teitä välttämään tyypilliset sudenkuopat esimerkiksi tilojen käytettävyyden osalta.

Olemme mielellämme apunasi heti projektin alusta alkaen.

KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita kanssamme matkasi kohti unelmiesi kotia.

 • Soita meille myymälään p. 044 4938 423
 • Ota yhteyttä sähköpostitse mail@spazio.com
 • Tai laita viesti yhteydenottolomakkeen kautta

TUTUSTU TIIMIIMME

Saija Barsk

YRITTÄJÄ

Rakennusalan insinöörinä (AMK) ja Diplomi-Insinöörinä Saija on suunnitellut niin asuintaloja kuin prosessiteollisuuden tuotantolaitoksia. Hänellä on laaja kokemus projektien läpiviemisestä, olipa kyseessä sitten laajamittainen teollisuusprojekti tai yksittäisen kodin suunnittelu.

Saijan syvä kiinnostus ja ymmärrys sisustussuunnittelusta, minkä hän on hankkinut vapaa-aikanaan, on luonut vahvan perustan hänen yrittäjyydelleen Spaziossa. Tänä päivänä Saija yhdistää teknisen osaamisensa ja esteettisen näkemyksensä luodakseen ainutlaatuisia, korkealaatuisia sisustusratkaisuja. Hänen johdollaan Spazio jatkaa laadukkaiden, yksilöllisten ja trendikkäiden sisustuspalveluiden tarjoamista asiakkailleen.

Saija Barsk, Kuva Heikki Salmi @kaariphotography

Ulla Kailasuo

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ

Ulla on Spazion myymäläpäällikkö, jonka lähes 40 vuoden kokemus designtuotteiden myynnistä ja kotien suunnittelutyöstä tekee hänestä korvaamattoman osan tiimiämme. Ullan syvällinen ymmärrys designista ja sen merkityksestä tilassa, yhdistettynä hänen luontaiseen kykyynsä ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja toiveita, mahdollistaa poikkeuksellisen palvelukokemuksen.

Hänen taitonsa ja näkemyksensä ovat johtaneet moniin menestyksekkäisiin projekteihin, mukaan lukien suunnittelutyöt useissa asuntomessukohteissa. Ullan laaja kokemus ja intohimo työhönsä tekevät hänestä arvostetun asiantuntijan alallaan ja rakastetun hahmon asiakkaidemme keskuudessa. Hänen panoksensa on ollut merkittävä osa Spazion tarinaa ja menestystä.

Anni Vanhala

SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Anni on sisustussuunnittelija, joka on saanut koulutuksensa Lybecker-opistosta sekä myöhemmin Helsinki Design Schoolista, syventäen näin osaamistaan ja asiantuntemustaan alalla. Hän on kehittänyt vahvan ymmärryksen sisustuksen eri elementeistä ja sen, miten ne yhdistetään luomaan yhtenäisiä, esteettisiä ja käytännöllisiä tiloja, jotka palvelevat asiakkaidemme toiveita ja tarpeita.

Anni liittyi Spazion tiimiin vuonna 2018, ja hän on siitä lähtien tuonut mukanaan ainutlaatuisen näkökulman ja inspiraation Spazion sisustussuunnitteluun. Hänen tarkka silmänsä yksityiskohtia ja sisustuksen nykyisiä trendejä kohtaan, yhdistettynä taitoon luoda yksilöllisiä ja toimivia ratkaisuja, on tehnyt hänestä korvaamattoman jäsenen Spazion tiimissä.

Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät