+358 (0) 44 493 8423       

SPAZIO

MYYMÄLÄ

Spazio on Oulussa sijaitseva huonekalujen, valaisimien, sisustustekstiilien sekä kodin käyttö- ja lahjatavaroiden erikoisliike. Spazio satsaa laadukkaisiin designtuotteisiin ja maineeltaan moitteettomiin koti- ja ulkomaisiin valmistajiin. Liikkeemme on erikoistunut myös julkikalusteiden myyntiin.

Spazion liikkeen löydät Oulun keskustasta, osoitteesta Hallituskatu 29, missä olemme palvelleet asiakkaita jo yli 35 vuoden ajan.

Palvelemme

Ma – Pe 10 – 18

La 10– 15

Verkkokauppamme palvelee ympäri vuorokauden!

Tervetuloa ostoksille!

TARINAMME

Spazio - Huippulaatua ja designia jo vuodesta 1986

Oulun sydämessä sijaitseva designsisustusliike Spazio on tunnettu huonekalujen, valaisimien, sisustustekstiilien sekä kodin käyttö- ja lahjatavaroiden laadukkaasta valikoimastaan. Yli kolmen vuosikymmenen ajan olemme olleet sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaat designtuotteet luotettavilta kotimaisilta ja ulkomaalaisilta valmistajilta. Alusta asti olemme ylpeästi palvelleet asiakkaitamme Oulun Hallituskadulla, luoden tiloja, joissa design ja laatu kohtaavat.

Palvelut - Käytännöllisestä esteettiseen

Spazion erikoisosaaminen ei rajoitu vain tuotteiden myyntiin. Olemme erikoistuneet myös sisustussuunnitteluun, tarjoten kokonaisvaltaisia ratkaisuja niin yrityksille kuin yksityisiinkin koteihin. Ymmärrämme, että jokainen tila on ainutlaatuinen, ja tämä näkyy työssämme. Olemme ylpeitä siitä, että referensseihimme kuuluu useita asuntomessukohteita - kertomus luotettavuudestamme ja korkeasta laadustamme.

Valikoima - Laadukkaita design-tuotteita

Valikoimamme heijastaa sitoutumistamme laatuun ja designiin. Olipa kyseessä sitten klassinen tai moderni sisustustyyli, meillä on tuotteita, jotka sopivat jokaiseen kotiin. Suosimme merkkejä, jotka ovat tunnettuja laadusta ja kestävyydestä, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme parasta.

Nykyisyys ja tulevaisuus - Uudistusta ja kasvua

Keväällä 2023 Spazio sai uuden omistajan, joka toi mukanaan uutta energiaa ja visioita. Uudistimme verkkokauppamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja laajennamme tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita ja toiveita. Tämä uusi luku Spazion historiassa tulee jatkumaan vahvan sitoutumisemme ja innostuksen voimalla, jotta voimme jatkaa asiakkaidemme palvelemista parhaalla mahdollisella tavalla.

Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Suositut haut:  Nojatuolit  Sohvapöydät  Hay