KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA - MYYMÄLÄMME PALVELEE HEINÄKUUSSA POIKKEUKSELLISESTI MA-PE
+358 (0) 44 493 8423       

VALMISTAJAT

Jo yli kolmen vuosikymmenen ajan, Spazio on ollut asiakkaidensa luotettava kumppani tarjoten huippuluokan sisustusvaihtoehtoja kotiin. Panostamme korkeatasoiseen laatuun, uniikkiin designiin ja asiantuntevaan palveluun.

Tarjoamme valikoimissamme sekä kotimaisten että kansainvälisten huippumerkkien, kuten HAY:n, Kartellin, Alessin, Normann Copenhagenin, Bolian, Adean, Flosin ja Secto Designin tuotteita. Valikoimassamme on yli 140 huippubrändiä joista löydät verkkosivuiltamme vain osan!

Myymälämme löydät Oulun Hallituskadulta ja verkkokauppamme palvelee ympäri suomen. Mikäli etsimäsi tuote ei löydy verkkokaupastamme, ei ole syytä huoleen. Myymälämme tuotemerkkivalikoima on moninkertainen verkkokauppaan verrattuna. Voimme tilata laajasta ja monipuolisesta valmistajien tuotekirjosta juuri sinulle sopivat tuotteet, sekä myymälästämme että verkkokaupan asiakaspalvelun kautta.

Älä epäröi ottaa yhteyttä - teemme mielellämme tarjouksen juuri sinulle sopivasta tuotteesta.

Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät