KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       

Adea: Kauhajoelta koteihin – suomalaisen huonekaludesignin huippua

Adea: Kauhajoelta koteihin – suomalaisen huonekaludesignin huippua
Kuva: Baron sohva on tukholmalaisen suunnittelijakaksikko Mats Brobergin ja Johan Ridderstrålen käsialaa. (Adea)
 
Alkujaan vuonna 1959 Kauhajoella perustettu Adea tunnettiin nahkalaukkujen valmistajana, ennen kuin yritys vuonna 1994 käänsi uuden sivun historiassaan aloittamalla huonekalujen valmistuksen tuoden markkinoille kalusteita, jotka yhdistävät poikkeuksellisen laadun, kestävän suunnittelun sekä skandinaavisen estetiikan. Adea on tunnettu korkealaatuisesta ja ajattomasta designista, joka kattaa laajan valikoiman design-huonekaluja. Vuosikymmenten aikana Adea on kasvanut merkittäväksi toimijaksi sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla, säilyttäen samalla vahvan sitoutumisensa laatuun, kestävyyteen ja suomalaiseen käsityöperinteeseen. Spazio on ollut mukana luomassa Adean menestystarinaa, sillä olimme ensimmäinen jälleenmyyjä, joka aikanaan otti Adean tuotteet valikoimaansa, ja ylpeänä voimme todeta, että kumppanuutemme on säilynyt vahvana vuosikymmenten ajan. Tässä blogipostauksessa sukellamme syvemmälle Adean tarinaan ja tutustumme sen ainutlaatuiseen valikoimaan.
Adea, Band sohvaKuva: Band sohva on muokattavissa erilaisiin tiloihin moduuliensa ansiosta. (Adea)
Verkkosivuillaan Adea.fi kertoo periaatteistaan seuraavanlaisesti:
"Ihmisyys ohjaa sitä, miten ajattelemme, lähestymme ja koemme sen hetken, kun istahdamme alas, tai vietämme vaikka koko illan sohvalla. Koko perheen voimin tai omassa rauhassa. Adean ydin on kyky tehdä hetkistä pikkusen parempia, pikkusen lämpimämpiä, pikkusen tyylikkäämpiä. Kyky nähdä syvemmälle huonekalun käyttötarkoitukseen — ei vain tänään, vaan vuosikymmeniksi eteenpäin. Tämä ydin ohjaa kaikkea meillä. Muotoilusta materiaaleihin, kohtaamisiin tulevan sohvanomistajan kanssa ja siihen hetkeen, kun kenties jonain päivänä luovut Adeastasi, antaaksesi sen eteenpäin. Ja jokaiseen sydämenlyöntiin niiden välillä. Tähän oivallukseen hetken ja ihmisyyden merkityksestä perustuu koko Adean osaaminen ja yhteistyö alihankkijoiden, suunnittelijoiden ja asiakkaidemme kesken. Pohjalaisella ylpeydellä kehtaamme sanoa, että näistä henkisistä raaka-aineista – ei koskaan pelkistä materiaaleista – syntyvät Suomen laadukkaimmat design-sohvat, tuolit ja rahit. Tätä on Adea."
Adea, Tao nojatuoli
Kuva: Tao nojatuoli henkii Mid-Century modern tyyliä ja Japandi-henkeä ja on syystäkin yksi myydyimmistä nojatuolimalleistamme. Tämä nojatuoli täydentää tyylikkäästi skandinaavista sisustusta ja sen lukuisat kangas- ja värivaihtoehdot varmistavat että se sopii moneen kotiin. (Adea)
Adean valikoima kattaa laajan kirjon laadukkaita ja tyylikkäitä huonekaluja, jotka täyttävät niin modernin kuin klassisenkin sisustajan tarpeet. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat pääpainotteisesti sohvat, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja kestävyyttä, sekä nojatuolit, jotka yhdistävät ergonomian ja tyylikkään designin. Monet Adean sohvat on suunniteltu ajatuksella, että kotien sisustustarpeet ja -mieltymykset voivat muuttua ajan myötä. Tämän vuoksi useissa malleissa on irtoverhoilu, mikä mahdollistaa helpon ilmeen päivittämisen ja sohvan mukauttamisen erilaisiin sisustustyyleihin. Uuden ilmeen saavuttaminen on vaivatonta vaihtamalla irtopäällisiä, mikä pidentää myös sohvan käyttöikää ja tukee kestävää kulutusta. Lisäksi monet Adean käyttämät kankaat ovat vesipestäviä, mikä tekee sohvien puhtaana pitämisestä ja ylläpidosta erittäin kätevää. Tämä ominaisuus tarjoaa käytännöllisen ratkaisun arjen sattumuksiin, mahdollistaen helpon tahrojen poiston ja sohvan raikkaana pitämisen vuodesta toiseen. Mikäli uuden sohvan hankinta on ajankohtaista, suosittelemme kurkkaamaan esimerkiksi trendikkään ja huipputyylikkään Origami-sohvan, pelkistetyn Bon-sohvan tai ajattoman Basel-sohvan. Myös Adean uutuus, aavistuksen Bonnie-sohva on tutustumisen arvoinen. Sen pehmeät muodot henkivät modernia ilmettä sen ilmeen pysyessä silti kevyenä. 

Adea, Origami sohva

Kuva: Origami-sohva on suunniteltu monipuolisuutta silmällä pitäen, tarjoten erilaisia moduuleja, joista voi koota täydellisen yhdistelmän jokaiseen tilaan. Riippumatta siitä, etsitkö yksittäistä nojatuolia, kompaktia kahden istuttavaa sohvaa, tilavaa kulmasohvaa tai mukavaa divaanisohvaa, Origami-moduulisohva taipuu lukuisiin kokoonpanoihin. (Adea)

Adean laajasta tuotevalikoimasta löytyy enemmän kuin vain sohvia ja nojatuoleja; esimerkiksi rahit, sohvapöydät ja hyllyt muodostavat tärkeän osan kodin oleskelutilojen sisustuksesta, tuoden tiloihin sekä käytännöllistä että esteettistä arvoa. Rahit lisäävät huoneeseen monipuolisuutta tarjoten ylimääräisiä istumapaikkoja tai rentouttavan tuen jaloille, kun taas sohvapöydät toimivat keskeisenä elementtinä, jossa voit pitää käden ulottuvilla juomia, kirjoja tai kaukosäätimiä. Esimerkiksi Plateau sohvapöytä hurmaa elegantilla muotoilullaan sekä kestävillä materiaaleillaan tehden siitä sekä käytännöllisen että visuaalisesti vaikuttavan keskipisteen mihin tahansa olohuoneeseen. Tämä sohvapöytä ei ainoastaan tarjoa pöytätilaa juomille ja kirjoille, vaan myös tuo tilaan ylellisyyttä ja tyylikkyyttä. Hyllyt, kuten Botanic puolestaan tarjoavat säilytystilaa ja mahdollisuuden esitellä esineitä, jotka tekevät kodistasi oman näköisesi. Lisäksi Adea panostaa kodin viihtyvyyteen tarjoamalla huolellisesti suunniteltuja mattoja, jotka tuovat tilaan lämpöä, mukavuutta ja pehmeyttä. Tutustu esimerkiksi klassisen kauniiseen Mood mattoon, joka erottuu laadukkailla materiaaleillaan, lisäten huoneeseen tyylikkyyttä ja lämpöä.

Kuva: Basel sohva sekä Plateau sohvapöytä muodostavat ajattoman kokonaisuuden. (Adea)

Adean sitoutuminen laatuun, mukavuuteen ja kestävään kehitykseen näkyy kaikessa, mitä he tekevät – aina suunnittelusta valmistukseen. Tämä tekee Adeasta erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat pitkäikäisyyttä, tyyliä ja helppohoitoisuutta osana kodin sisustusta. Tutustuessasi Adean valikoimaan, löydät varmasti juuri sinun kotiisi ja elämäntyyliisi sopivan vaihtoehdon, joka tuo arkeesi kauneutta ja toimivuutta vuosiksi eteenpäin. Tervetuloa tutustumaan Adean valikoimaan myymäläämme ja verkkokauppaamme!

Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät