KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       
Uskaltaako sohvan ostaa näkemättä?
Joskus parhaat tarinat syntyvät niistä hetkistä, joita emme näe suoraan. Otetaan esimerkiksi sohvan valinta – saattaa tuntua uhkarohkealta teolta ostaa arvokas sohva näkemättä tai istumatta siihen. Kuinka voit olla varma, että teet oikean päätöksen? Tässä blogikirjoituksessa annamme kurkistuksen kulissien taakse, miten me Spaziossa autamme sinua löytämään täydellisen sohvan kotiisiMeille on tärkeää, että sohvasi valinta olisi yhtä mukavaa kuin sen käyttö tulevina vuosina. 
Adea: Kauhajoelta koteihin – suomalaisen huonekaludesignin huippua
Vuodesta 1994 alkaen huonekaluja valmistanut Adea on tunnettu korkealaatuisesta ja ajattomasta designista, joka kattaa laajan valikoiman sisustustuotteita. Vuosikymmenten aikana Adea on kasvanut merkittäväksi toimijaksi sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla, säilyttäen samalla vahvan sitoutumisensa laatuun, kestävyyteen ja suomalaiseen käsityöperinteeseen. Spazio on ollut mukana luomassa Adean menestystarinaa, sillä olimme ensimmäinen jälleenmyyjä, joka aikanaan otti Adean tuotteet valikoimaansa. Ylpeänä voimme todeta, että kumppanuutemme on säilynyt vahvana vuosikymmenten ajan. Tässä blogipostauksessa sukellamme syvemmälle Adean tarinaan ja tutustumme sen ainutlaatuiseen valikoimaan.
Sisustuksen syyssuosikit - näin valitset oikeanlaisen valaistuksen kotiin

Syksyn värikäs maisema ja viilenevät illat luovat tunnelmaa, joka kutsuu viettämään enemmän aikaa kodin lämmössä. Koti muuttuu syksyllä suojapaikaksi, jossa valoilla on keskeinen rooli tunnelman luomisessa ja arjen toimintojen tukemisessa. Pimenevät illat antavat mahdollisuuden luoda kotiin erityisen viihtyisän ilmapiirin oikeanlaisella valaistuksella.

Aiemmassa blogijulkaisussamme Sisustuksen syyssuosikit esittelimme sisustustuotteita, joilla tuoda syksyistä tunnelmaa kotiin. Tässä julkaisussa pureudumme aiheeseen paremmin valaistuksen osalta ja jaamme vinkkejä, joiden avulla voit valita juuri sinun kotiisi sopivan valaistuksen tänä syksynä.

Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät