KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       
Sohvapöydät eri sisustustyyleihin
Sisustuksen maailmassa sohvapöydät eivät ole vain käytännöllisiä huonekaluja, vaan ne myös heijastavat kodin persoonallisuutta ja tyyliä. Tässä blogipostauksessa käymme läpi erilaisia sisustustyylejä ja niille ominaisia sohvapöytiä, aina modernista ja minimalistisesta tyylistä skandinaaviseen ja transitional tyyliin.
Sisustuslahjaopas: Parhaat joululahjaideat sisustusfaneille

Joulu lähestyy ja on tullut aika pohtia, miten ilahduttaa rakkaitamme. Lahjan antaminen on yksi kauneimmista tavoista osoittaa välittämistämme – se on pieni ele, joka kertoo suuria tarinoita. Jokainen lahja kätkee sisäänsä ajatuksen, huolenpidon ja rakkauden, joka muodostaa yhteyden antajan ja saajan välillä. Sisustuslahjat ovat loistava valinta, sillä ne kestävät aikaa ja ovat tarkasti valittuja lahjan saajaa ajatellen. Ne eivät ainoastaan tuo iloa ja kauneutta hetkellisesti, vaan säilyttävät merkityksensä ja arvonsa vuosien ajan.

Tässä blogipostauksessa keskitymme löytämään ne täydelliset lahjaideat, jotka saavat jokaisen sisustuksesta innostuneen sydämen sykkimään ilosta. Ei ole merkitystä, etsitkö jotakin pientä mutta merkityksellistä, tai suurta ja näyttävää – valikoimastamme löytyy lahja jokaiselle.

Opas maton valintaan
Maton valinta on keskeinen osa kodin sisustusta, joka vaikuttaa mukavuuteen, lämpöön ja huoneen harmoniaan. Valinnassa tulee huomioida muun muassa materiaalin ulkonäkö, tuntu, kestävyys ja hoito. Eri materiaalivaihtoehtojen tunteminen on tärkeää oikean maton löytämiseksi, oli kyseessä sitten olohuoneen matto tai kulutusta kestämään luotu eteisen matto.Tässä postauksessa tutustumme erilaisiin materiaalivaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin.
&Tradition - Pohjoismaista perinnettä modernilla otteella
Onko tanskalainen design sinulle tuttua? Jos olet perehtynyt aiheeseen, olet varmasti törmännyt &Traditioniin, yhteen Tanskan tunnetuimmista designvalmistajista. Kyseessä on yritys, joka kutoo taitavasti yhteen perinteen ja modernin muotoilun luodakseen upeita sisustusratkaisuja. Tämä postaus avaa oven &Traditionin maailmaan tutustuen tarinaan yrityksen takana sekä sen kattavaan valikoimaan.
Pienen asunnon sisustusvinkit
Pienissä tiloissa sisustaminen voi olla haastavaa ja pienessä asunnossa asuminen vaatii luovuutta ja ennakkosuunnittelua, mutta oikeilla valinnoilla jokainen neliömetri voidaan saada hyödynnettyä. Katso sisustusvinkkimme pieneen asuntoon!
Sisustuksen syyssuosikit
Syksy on värikästä aikaa, kun lehdet vaihtavat väriään kultaisesta oranssiin ja punaiseen, ilmat viilenevät ja iltaisin alkaa kaivata kynttilänvaloa ja lämpimiä vilttejä. Kodin sisustus heijastaa usein ulkona tapahtuvaa muutosta, ja syksy tarjoaa paljon inspiraatiota kodin lämpimään ja kotoisaan tunnelmaan. Tässä postauksessa esittelemme syksyn sisustussuosikkeja, joilla voit tuoda syksyn tunnelman kotiisi.
Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät