KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       
Sohvapöydät eri sisustustyyleihin
Sisustuksen maailmassa sohvapöydät eivät ole vain käytännöllisiä huonekaluja, vaan ne myös heijastavat kodin persoonallisuutta ja tyyliä. Tässä blogipostauksessa käymme läpi erilaisia sisustustyylejä ja niille ominaisia sohvapöytiä, aina modernista ja minimalistisesta tyylistä skandinaaviseen ja transitional tyyliin.
Sisustustyylit tutuksi: Skandinaavinen sisustus
Skandinaavinen sisustustyyli, tunnettu myös nimellä Nordic design, on viime vuosikymmeninä vakiinnuttanut asemansa maailmanlaajuisesti yhtenä halutuimmista sisustustyyleistä. Sen juuret ulottuvat 1950-luvun Pohjoismaihin, jossa yksinkertaisuus, toimivuus ja esteettisyys nousivat keskeisiksi arvoiksi muotoilussa ja sisustuksessa. Tämä tyyli korostaa selkeitä linjoja, vaaleita sävyjä ja luonnonmateriaalien käyttöä, luoden tiloja, jotka ovat sekä rauhoittavia että käytännöllisiä. Skandinaavinen design ei ole vain visuaalinen ilme; se on elämäntapa, joka heijastaa skandinaavista arvomaailmaa, kuten rakkaus luontoon, yksinkertaisuuteen ja ihmiskeskeiseen suunnitteluun. Tässä blogipostauksessa syvennymme tarkemmin skandinaavisen sisustustyylin ominaispiirteisiin ja annamme konkreettisia vinkkejä siihen, kuinka voit tuoda tämän suositun ja ajattoman tyylin osaksi omaa kotiasi.
Sisustuksen syyssuosikit - näin valitset oikeanlaisen valaistuksen kotiin

Syksyn värikäs maisema ja viilenevät illat luovat tunnelmaa, joka kutsuu viettämään enemmän aikaa kodin lämmössä. Koti muuttuu syksyllä suojapaikaksi, jossa valoilla on keskeinen rooli tunnelman luomisessa ja arjen toimintojen tukemisessa. Pimenevät illat antavat mahdollisuuden luoda kotiin erityisen viihtyisän ilmapiirin oikeanlaisella valaistuksella.

Aiemmassa blogijulkaisussamme Sisustuksen syyssuosikit esittelimme sisustustuotteita, joilla tuoda syksyistä tunnelmaa kotiin. Tässä julkaisussa pureudumme aiheeseen paremmin valaistuksen osalta ja jaamme vinkkejä, joiden avulla voit valita juuri sinun kotiisi sopivan valaistuksen tänä syksynä.

Ruokailutila, jossa viihdytään
Sanotaan, että keittiö on kodin sydän. Toimivassa ruokailutilassa viihtyy ruokailun lisäksi myös seurustelun merkeissä. Mikä onkaan sen ihanampaa kuin kutsua itselle tärkeitä ihmisiä kylään hyvää ruokaa nauttien ja kuulumisia vaihdellen. Tässä postauksessa jaamme muutaman vinkkimme viihtyisän, mutta samaan aikaan toimivan ruokailuryhmän kokoamiseen!
Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät