KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       
Sisustustyylit tutuksi: Moderni
Moderni sisustustyyli on paljon enemmän kuin pelkkä design-suuntaus; se on elämäntapa, joka heijastaa selkeyttä, järjestystä ja funktionaalisuutta. Tässä blogipostauksessa sukellamme modernin sisustuksen maailmaan, tutkimme sen peruspilareita ja annamme vinkkejä, kuinka voit tuoda modernia ilmettä omaan kotiisi.
Sisustustyylit tutuksi: Transitional
Oletko joskus miettinyt, miten voisit yhdistää isovanhemmilta perityn antiikkisen sohvan, moderniin olohuoneeseesi? Tai miten perinteinen kristallikruunu voisi loistaa nykyaikaisessa keittiössäsi? Tässä postauksessa tutustumme sisustustyyliin nimeltä transitional - sisustusmaailmaan, jossa perinne kohtaa modernin!
Pienen asunnon sisustusvinkit
Pienissä tiloissa sisustaminen voi olla haastavaa ja pienessä asunnossa asuminen vaatii luovuutta ja ennakkosuunnittelua, mutta oikeilla valinnoilla jokainen neliömetri voidaan saada hyödynnettyä. Katso sisustusvinkkimme pieneen asuntoon!
5 + 2 sisustustyyliä esittelyssä
Erilaisia sisustuksia, koteja sekä tyylejä elää on niin monia kuin on asukkaitakin ja jokaisella meistä on omat mieltymyksemme, inspiraatiomme sekä ideaalimme siitä, millainen kotimme tulisi olla. Tässä postauksessa tutustutaan pintaraapaisun verran suosituimpiin sisustustyyleihin! Palaamme myös myöhemmin blogin puolella näihin tyyleihin tarkemmin ja kerromme niistä lisää.
Bolia - Raikas tuulahdus Tanskasta
Kaipaatko kotiisi ripauksen tanskalaisen muotoilun taikaa? Astu mukaan skandinaavisen sisustuksen lumoavaan maailmaan Bolian matkassa! Tämä tanskalainen huonekalu- ja sisustusalan yritys on onnistunut valloittamaan sydämet ympäri maailmaa modernilla ja minimalistisella otteellaan.
Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät