KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       

Yhä ekologisempi: Tutustu HAYn ja Hee Wellingin uuteen About A Collection Eco -sarjaan

Yhä ekologisempi: Tutustu HAYn ja Hee Wellingin uuteen About A Collection Eco -sarjaan

HAYn ja Hee Wellingin yhteistyössä suunnittelema About A Collection Eco -sarja. Klassisen tyylikäs valikoima entuudestaan tuttuja tuoleja, joiden suunnittelussa ympäristö on ollut etusijalla.

Me Spaziolla ajattelemme, että laadukas ja aikaa kestävä huonekalu on aina ympäristön kannalta parempi valinta, kuin halpatuotantona valmistettu tuote, joka menee rikki tai pois muodista lyhyen ajan jälkeen. Ympäristötietoisuuden lisääntyessä myös suuremmilla huonekaluvalmistajilla, kuten HAY:lla on ollut tarve muuttaa toimintaansa yhä ekologisempaan suuntaan. HAYn ja tanskalaisen huonekalusuunnittelijan Hee Wellingin yhteistyön tulos, About A Collection Eco -sarja, on hieno osoitus siitä, miten rakastettuja klassikoita voidaan uudistaa kestävästi ja tyylikkäästi yhdistämällä toiminnallisuus, esteettisyys ja ympäristöystävällisyys.

Kestävyyttä, joka näkyy ja tuntuu

Eco-sarjan tuotteissa yhdistyvät miellyttävä muotoilu ja kestävät materiaalivalinnat. Istuinkuoret on valmistettu täysin kierrätetystä muovista ja tuolin jalat FSC-sertifioidusta metsästä, joten ne ovat ystävällisiä niin silmälle kuin planeetallekin. Kerrätysmuovi saadaan HAY:n oman tuotantolinjan ylijäämämuovista, mikä vähentää kaikkien tuolien ympäristöjalanjälkeä.Ja mikä parasta, vuodesta 2021 lähtien HAY on käyttänyt huonekaluissaan ympäristöystävällistä lakkaa, joten voit olla varma, että jokainen yksityiskohta on mietitty loppuun asti.

Kokoelman luoja Hee Welling ei ole vain huonekalusuunnittelija - hän on taituri, joka on luonut mainetta ympäri maailmaa yhdistämällä taidokkaasti harkitut mittasuhteet ja huomaamattoman eleganssin käytännöllisiin ja mukaviin kalusteisiin. Wellingin suunnittelufilosofia on aina ollut luoda teknisesti taitavia tuotteita, jotka sopivat kaikkien kotiin.

HAY AAC 22 About A Chair collection ECO tuoli chair valkoinen tammi white oak

AAC 22 Eco -tuolissa yhdistyvät kierrätetystä muovista valmistettu istuin ja FSC-sertifioitu puujalka.

 Ekologinen design, lähempänä kuin luuletkaan

Spazion valikoimasta löydät About A Collection Eco -sarjan upeat tuotteet eri värisävyissä. Istuimen värivaihtoehtona on valkoinen tai musta, jalkojen väri on joko lakattu tammi, mustaksi lakattu tammi tai pähkinä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota näitä ekologisesti valmistettuja ja huippumuotoiltuja tuotteita sinulle, oli sitten kotisi Oulussa tai muualla Suomessa.

AAC22 ja AAC12 About a Chair ECO tuolit musta, tammijalka

About A Collection ECO -sarjan tuoleissa on valittavana kaksi klassikkomallia AAC 22 sekä AAC 12

Ammattitaitoinen tiimimme on valmis auttamaan sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen, olipa se sitten kotiin, toimistoon tai julkisiin tiloihin. About A Collection Eco -sarjan avulla voit luoda tilasta kuin tilasta sekä tyylikkään että kestävän. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja löytämään oman tyyppisesi, kaunis ja ekologinen ratkaisu kotiisi tai työtilaasi!

Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät