KOTIMAINEN MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA - ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 € OSTOKSIIN KAIKKIALLE SUOMESSA
+358 (0) 44 493 8423       

Pienen asunnon sisustusvinkit

Pienen asunnon sisustusvinkit

Kuva: Tyylikkään sävyiset Muuton Restore huopakorit sopivat monenlaisiin säilytystarpeisiin.

Pienissä tiloissa sisustaminen voi olla haastavaa ja pienessä asunnossa asuminen vaatii luovuutta ja ennakkosuunnittelua, mutta oikeilla valinnoilla jokainen neliömetri voidaan saada hyödynnettyä. Kompakti tila ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tulisi tehdä kompromisseja tyylin tai mukavuuden suhteen. Kun valitset huolella jokaisen huonekalun, voit luoda tilan, joka on sekä toimiva että kaunis. Tämä ei ole vain haaste, vaan myös mahdollisuus. Kun jokainen yksityiskohta on harkittu, pienestä kodistasi voi tulla viihtyisä ja persoonallinen ilman ahatuden tuntua.

Valikoimamme tarjoaa monia innovatiivisia ratkaisuja, jotka yhdistävät toimivuuden ja estetiikan. Tässä blogissa jaamme vinkkejä ja tuote-ideoita, jotka auttavat sinua maksimoimaan tilasi ja luomaan siitä oman näköisesi kodin.

1. Sängyt ja levitettävät vuodesohvat:
Nykyaikaiset vuodesohvat ovat sekä mukavia että tyylikkäitä. Ne ovat ihanteellinen ratkaisu niille, jotka tarvitsevat ylimääräisen makuupaikan mutta eivät halua uhrata olohuoneensa tilaa pysyvälle sängylle. Päivällä voit nauttia mukavasta ja tyylikkäästä sohvasta, ja illalla muutat sen hetkessä täysikokoiseksi vuoteeksi.Voit myös muuttaa sängystä sohvan helposti sijoittamalla sen seinän viereen ja lisäämällä sen päälle päiväksi tyylikkään päiväpeiton suojaamaan vuodevaatteita. Lisää vielä suuret heittotyynyt selkänojiksi, jolloin vuode on hetkessä muuttunut sohvaksi. 

Interface Nana vuodesohva harmaa

Kuva: Interfacen Nana vuodesohva on kompakti mitoiltaan ja se sopii hyvin pienen tilan varavuoteeksi. 

2. Monikäyttöiset pöydät: Pienissä asunnoissa ruokailutila voi olla haastava järjestää, mutta se ei tarkoita, että sinun tulisi luopua ajatuksesta yhteisistä aterioista tai kutsua ystäviä kylään. Pienikokoiset ruokapöydät ovat suunniteltu erityisesti kompakteihin tiloihin. Ne ovat usein monikäyttöisiä ja voivat toimia niin aamiaispöytänä, työpöytänä kuin illallispaikkana ystävien kanssa. Vaikka ne ovat pieniä ulkomitoiltaan, ne on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman paljon tilaa jokaiselle ruokailijalle. Valitse malli, joka sopii asuntosi estetiikkaan ja tarpeisiin – esimerkiksi taitettavat siivet tai irrotettavat jatkolevyt ovat hyödyllisiä, kun tarvitset lisätilaa. Aiemmassa postauksessamme Ruokailutila, jossa viihdytään esittelimme pari ruokapöytävaihtoehtoa myös pieneen kotiin. Erityisesti Muoto2:n pyöreä Primus-ruokapöytä, joka on saatavilla 80-150 cm halkaisijalla on erinomainen pieneen kotiin. Primus-ruokapöytä on muuten esillä myös myymälässämme, joten voit tutustua siihen myös helposti käymällä liikkeessämme.

Muoto2 Primus ruokapöytä valkoinen

Kuva: Muoto2:n Primus ruokapöytä on tyylikäs valinta pieneen kotiin.

3. Peilit: Peilit eivät ole vain käytännöllisiä, vaan ne voivat myös visuaalisesti laajentaa tilaa. Valitse pieneen tilaan suuri seinäpeili. Laadukkaat design-peilit tekevät huoneesta valoisamman ja saavat sen näyttämään isommalta. Muotoilultaan modernista peilistä voi myös tulla tilan keskipiste.

&Tradition Amore peili suorakaide

Kuva: &Traditionin Amore peili sopii tyyliltään monenlaisiin sisustuksiin. 

5. Korkealaatuiset valaisimet: Valaistus on pienissä tiloissa avainasemassa. Oikealla valaistuksella voit korostaa asuntosi parhaita puolia. Suosi säädettäviä design-valaisimia, joilla voit luoda erilaisia tunnelmia. Etenkin ladattavat pöytävalaisimet ovat käteviä, ne eivät vie paljoa tilaa ja ne on helppo siirtää sinne missä valaistusta tarvitaan eniten. Tutustu esimerkiksi Normann Copenhagenin Porta pöytävalaisimiin, &Traditionin Flowerpot VP9 ladattaviin pöytävalaisimiin sekä Audo Copenhagenin JWDA ladattaviin pöytävalaisimiin. 

 Audo Copenhagen JWDA pöytävalaisin Calacatta Viola.

Kuva: Audo Copenhagen JWDA ladattava pöytävalaisin on saatavilla myös johdollisena versiona, jalan marmorin sävy Calacatta Viola.

6. Säilytysratkaisut: Pienessä asunnossa on tärkeää, että jokaiselle tavaralle on oma paikkansa. Laadukkaat design-säilytysratkaisut, kuten laatikot ja korit auttavat pitämään kodin järjestyksessä. Esimerkiksi aloituskuvan tyylikkään sävyiset Muuton Restore huopakorit sopivat monenlaisiin säilytystarpeisiin. Ota myös seinätila hyötykäyttöön ja asenna tilaan seinähyllyjä ja naulakoita. Tilan ilmeen saat pidettyä rauhallisena ja maksimoit samalla säilytystilan, kun asetat hyllyjen päälle tyylikkäitä säilytyslaatikoita.

Eva Solo Smile hylly iso musta

Kuva: Maksimoi säilytystila Eva Solon Smile hyllyjen avulla.

Pienikin tila voi olla suuri, kun siihen suhtautuu oikealla asenteella. Valitse laadukkaita design-tuotteita, jotka tukevat elämäntyyliäsi ja tekevät arjestasi sujuvampaa. Ja mikä parasta, kun valitset ajattomia tuotteita, ne seuraavat mukanasi vuosien varrella, vaikka kotisi koko kasvaisikin. Kun muu sisustus on tehty neutraaleilla sävyillä, voit maustaa sitä värikkäillä yksityiskohdilla - kuten upeilla tyynyillä tai taideteoksilla. Pienessä asunnossa on mahdollisuus luoda todella persoonallinen ja mukava koti, jossa jokainen yksityiskohta on harkittu.Tule käymään liikkeessämme tai tutustu verkkokauppaamme, ja anna meidän auttaa sinua löytämään täydelliset tuotteet kotiisi.

Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi tai lahjakortti
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Hae tuotteen nimeä, tuoteryhmää tai brändiä. Suosittuja hakuja  HAY  Sohvapöydät  Sohvat  Nojatuolit  pyöreät pöydät