+358 (0) 44 493 8423       

Arc-pöytä - Piilota arjen sotkut tyylikkäästi

Arc-pöytä - Piilota arjen sotkut tyylikkäästi

Arc-pöytä saa nimensä matemaattisesta käsitteestä, joka kuvaa sulavaa kaarilinjaa kahden pisteen välillä ympyrässä. Tanskalaisen muotoiluduo Ditte Vadin ja Julie Begtrupin suunnittelema Arc-pöytä syntyi heidän halustaan luoda kaunis paikka piilottaa arjen sotkut.

Materiaalien ja tekniikoiden valinta juontaa juurensa perinteiseen skandinaaviseen muotoiluperinteeseen. Tummanharmaalla verhoiltu sisätilan pohja täydentää tyylikkäästi puumateriaalia, kun taas kolmijalkainen rakenne tuo leikkisyyttä ja keveyttä geometrisesti muotoillulle designille.

Arc-pöytä on rehellinen ja toiminnallinen suunnitelma, joka kutsuu käyttäjäänsä dynaamiseen vuorovaikutukseen designin kanssa. Puolikkaan pyöreän kannen yksinkertaisella kääntämisellä pöydän ilme muuttuu jatkuvasti. Käytä yhtä sormea pyörittääksesi yläosan pöytälevyä. Jätä se auki näyttääksesi suosikki esineesi tai sulje kansi piilottaaksesi sotkusi.

"Uskomme vakaasti vuorovaikutuksen merkitykseen, koska se edistää kosketusaistin herättämistä ja vaikuttaa siihen, mitenkoemme maailman."

- Ditte Vad & Julie Begtrup

Nämä kaksi tanskalaista muotoilutalenttia opiskelivat yhdessä ja huomasivat jakavansa samanlaisen esteettisen aistin, näkemyksen materiaaleista ja ilmaisusta suunnittelussaan. He uskovat, että suunnittelijoilla on mahdollisuus parantaa ympäristöä luomalla rehellistä ja toiminnallista suunnittelua, joka mahdollistaa dynaamisen vuorovaikutuksen designin ja sen käyttäjän välillä.

Spazio on ylpeä tarjotessaan Arc-pöytää asiakkailleen. Voit ostaa Arc-pöydän meiltä ja luoda kotiisi kauniin ja käytännöllisen tilan, jossa voit piilottaa arjen sotkut tyylikkäästi. Tule käymään myymälässämme ja löydä täydellinen pöytä WOUDin valikoimasta.

Jätä viesti tilauksen yhteyteen
Lisää alennuskoodi
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Hae sivuilta


Suositut haut:  Nojatuolit  Sohvapöydät  Hay